2021.03.13.
13:04

Írta: Arth_ur

Vityernyák ugat, az oltókaraván halad...

A sok ökörség, rongyrázás és dilettáns jráványkezelés, meg értelmetlen korlátozás mellett is, a vakcinálás - minden kormányzati fiaskó és kavarás ellenére - tempósan halad. A jelenlegi 1,3 millió oltottunkkal jobban állunk, mint az európai országok többsége. 

A túlméretezett orcájú és rendszeresen betarthatatlan ígéretekkel blöffölő Orbán hétvégi milliós oltásokat delíráló benyögéseivel szemben, napi jó 60 ezer ember kapja meg az első oltását. Ez azt jelenti, hogy egy hónap alatt 1,8-2 millióval nőhet a beoltottak száma, és a tavasz végére tényleg elérhetjük azt a szintet, amikor az átoltottság már drasztikusan visszaveti a fertőzés terjedését, jelentősen csökken a kockázat, elkezdhet normalozálódni az élet.

Ebben még Pintér Sándor olajszőkítésügyi és kórházparancsnoklási miniszternek is több érdeme van, mint Vityernyáknak. Úgyhogy ő menjen a jó Q... a...ba, és hagyja dolgozni az egészségügyiseket! 

Hogy addig még hányan fognak meghalni, a napi halálozás fölé csúszik-e a 200-nak, az ebek harmincadjára hagyott egészségügyünk mennyire fog belerokkanni, azt nem tudom, de sajnos tenni sem nagyon tudok semmit ezek ellen.

De várok türelemmel, hogy sorra kerüljek (7. kategóriás vagyok, a "talán, majd egyszercsak, valamikor a végén"). Annál türelmesebb vagyok, minél kevesebbszer látom a felcsúti Lego Duce önfényező, randa pofáját azzal dicsekedni, hogy ő(!!!) megvéd mindenkit (ugyan mennyire volt igaz a "megygyógyítunk mindenkit" lózung, még őszről), meg ő az aki aztán minden problémát megold.

Kb. annyira hiszek neki, mint amennyire elhiszem, hogy tényleg nemrég oltották be kínaival, és nem "esett le a kamionról" neki már január elején egy Pfizer.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr5116459880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása