2023.12.11.
08:39

Írta: Arth_ur

EZ CSAK EGY PROPAGANDAESZKÖZ !!!

Szomorúan olvasom, hogy a megkérdezettek fele (ellenzékiek háromnegyede!!!) azt hiszi, hogy ez a vérlázító, pénzkidobó, szégyenletes "nemzethy inzultáció" adatgyűjtésről (is) szól.
Tessék szíves lenni ezt nagyon gyorsan elfelejteni!!!
Ugyanis a helyzet ennél sokkal rosszabb.
E Z - C S A K - E G Y - P R O P A G A N D A E S Z K Ö Z !!!
Adatgyűjtésre teljesen alkalmatlan, nincs emberhez rendelve, bárki bárkiét visszaküldheti és nem derül ki sehonnan, ki küldte vissza, milyen demográfiai csoporthoz tartozik, stb, ebből nem lehet újabb Kubatov-listát összerakni, erre nem lehet döntéseket alapozni. (Ez utóbbiakra alkalmas közvéleménykutatásokra egyébként még ennél is több milliárdot költ az Orbán-banda háttércsapata, látszik az állam kiadásaiból, csak ezt nem verik nagydobra.)
Simán, egyszerűen azzal, hogy konzultációnak kiáltják ki,
- foglalkoztatják az embereket, ahogy a sztárok tapsoltatják a rajongókat a koncertjeiken;
- tematizálják a közbeszédet, ezzel foglalkozunk, nem olyasmivel, ami fontosabb lenne;
(A tematizálás ellen én sem tudok mit tenni, ha hallgatnék róla, az sem változtatna semmin, tehát inkább beleállok én is abba, hogy az ellenkonzultációhoz gyűjtsem az üres, áthúzott stb. íveket.)
- összefogják a saját tábort, és megerősítik a megosztottságot;
- ürügyet adnak az EU-ellenes, gyűlöletkeltő plakátkampányuknak, rádió-, tévé és videó-, Tik-Tok, stb reklámjaiknak;
- és persze milliárdokat csorgatnak ki az állami büdzséből, a mi pénzünkből a haveroknak és maguknak.
Szóval most sem érdemes ebből adatgyűjtési konteót kreálni, és abban hinni, anélkül is át lehet látni ezen a hazug propagandán. Ettől persze a hatalom még gyűjt(het) rólunk információt, de azt nem így, nem nagydobra verve csinálja. Ez csak sima politikai agymosás, az időzítését valószínűleg a jövő nyár eleji EU-s választásokhoz igazították.
All reactions:
6

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr7918278373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása