2011.04.13.
16:21

Írta: Arth_ur

Haddelhadd-háza…

Megint tele van a média a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület utcai ténykedésével. Járőröznek vagy megfélemlítenek? Rendet csinálnak vagy fenyegetnek? Minden illetékes, vagy magát illetékesnek érző nyilatkozik, értékel, minősít, stb. A rendőrség mossa kezeit, tehetetlenkedik, és azt sem tudja (vagy nem akarja tudni), mi lenne a dolga. Csak azt nem írja meg senki, hogy kitől és mire kaptak felhatalmazást? Ki hívta oda őket? ’56-ban is behívta valaki a szovjet csapatokat Magyarországra. Akkor rendcsinálás címén ők is jogosan masíroztak nálunk?!? El kellene ezen gondolkozni.

Vagy netán nincs felhatalmazásuk senkitől semmire, csak „saját hatáskörben” intézkednek? Szóval, ha én megalapítom a „Hű de rózsás (szegfűs/tulipántos/rezedás) jövőért” Polgárőr Egyesületet, akkor én is nekiállhatok kedvem szerint masírozni, és biztonsági járőrszolgálatot tartani mondjuk a Parlament körül, vagy azokban az utcákban, kerületekben, ahol egyes Jobbikos pártvezérek, képviselők laknak? Mert mi csak jót akarunk, nem bántunk senkit, csak jól megőrizzük ott is a biztonságot, hátha netán fenyegetni akarná valaki. Én nem mondom, hogy képviselők, jobbikosok, netán gárdisták fenyegetnék a rendet (persze kizárni sem tudom ezt), de biztos, ami biztos, majd mi vigyázunk, hogy ne is fenyegethessék.

Talán választok hozzá valami barna inget egyen-cuccnak, hogy ne kelljen gyakran mosni, egy ötágú keresztet jelvénynek, elvégre az nem tiltott önkényuralmi jelkép, és persze hagyományőrző egyesület leszünk. Azt meg nem kell mindenkinek tudnia, hogy mikor, milyen hagyományt őrzünk éppen. 

Hát nem? Hát de.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr92823408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása