2014.09.16.
09:32

Írta: Arth_ur

Édes drága Vityókám!

Oszt hová a búbánatos mángorlós micsodába tetted te mán megest a józan eszedet, hogy ökörségeket hordasz itt össze a jóisten szerencsétlen bőregerérül?!?

Tudom én, hogy már akkor fülkeforradalomról meg rezsiharcról mélázgattál a felcsúttanyalsói oskolában, amikor a denevért magyarázta a drága jó Tercsi néni, a gyöpös agyaitok között megőszült biológiatanár, de hogy megest nem volt egy se a sok ragyárafizetett tanácsadód között, aki szólni mert volna, hogy ne beszélj már hülyeségeket, az biza nagyon szomorú.

Hogy miért mutatja a denevér a fogait, amikor a madarakat akarod pumpolni? Hát mer’ nem madár, azé’, okostojás! És miért a szárnyait, amikor egérnek nézed? Hát mer’ nem is egér, még Unortodoxiában se!

Lehet, hogy a denevér akar ügyeskedni. Lehet, hogy a denevér ki akar bújni az adóprés alól. De mindennek semmi köze ahhoz, hogy a madáradóztatással és egérsarcolással már megint ti barkácsoltatok utcasöpredék minőségű törvényutánzatot, ami nem egyértelmű, nem igazságos és az alapvető jogi normáknak sem felel meg, de a kényetek-kedvetek szerint akarjátok azokra erőszakolni, akik ellen összegányoltátok.

A denevérre meg akkor merj egy rossz szót is szólni, ha majd te, meg a haverjaid nem ugyanezt csináljátok négyzetre emelve, ha majd nem kerülitek az adót, mint ördög a tömjénfüstöt, ha majd képesek lesztek jó példát mutatni a denevérnek. Tudod, ahogy Pesta bá’, a jámbor kocsmatöltelék bölcselkedte a söntéspultnak támasztva: „Fejétől büdös a láb, vagy valami ilyesmi…”

Szóval már megint megbuktál biológiából is, logikából is, szegény Tercsi néni szégyelli is magát helyetted a közmondásos örök dakota vadászmezőkön. De sebaj, Horthy ellentengernagytól Szálasi testvéren át Rákosi elvtársig sokan büszkék most rád, hiszen populizmusból és demagógiából kitűnőre vizsgáztál megint!!!

 

(Másodközlése annak, amit a Szabad Város blogon agyaltam:  http://szabadvaros.blog.hu/2014/09/16/edes_draga_vityokam_658)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr616702405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása