2013.02.12.
11:28

Írta: Arth_ur

Köve(zz)ssük meg Zsiga Marcelt!

(Ó én Freudom, hát mit hozol ki belőlem???)

Pedig ez az áldott jó ember csak bizonyított! Csak példát mutatott nekünk, mi meg pörgünk az ő áldozatkész, alázatos igyekezetén, amivel megmutatta a fényt az alagút végén! (Vagy az mégis a vonat lesz? Már teljesen összezavarodok…)

Elég sokáig tartott a bizonyítási procedúra, de csak sikerült neki. Számoljatok csak felebarátaim! Kici-óccó napelemes kínaitól az Ájfónos számológépig bármelyikkel kipötyögitek a megfellebbezhetetlen igazságot:

HÁT MEG LEHET ÉLNI 47 EZER FORINTBÓL!!!

A szeretett Marcikánk rá az élő példa: volt ugye neki 10 és fél millája kp. Aztán tavaly kapott havi 1,2 millát (rossz nyelvek szerint 1,6-ot, de ha az igaz lenne, akkor nagyobb házat vett volna), az ugye 14,4 milla. Rossz nyelvek szerint a 620 ezres nettó fizetéséből persze csak szűk 7,5 milla jön össze, de hát csak kipótolta a költségtérítésből lecsippentve itt-ott pl. a vonat első-másodosztály különbözetét, abból is összejöhetett úgy 2,5. Szóval egy tízes csak kikerekedett a zsebében, meg ugye volt a 10 és feles malacpersely tavalyelőttről.

Mindezekből elköltött havi 47 rugót megélhetésre, mert hát ki lehetne beosztóbb gyerek nála (utat is csak takarékosan aszfaltoznak neki), az alig több fél millánál, szóval a 20 és félből egy takarékos feleske, és mit ad isten, pont megvan a 40 millás ház fele! OK, az asszonynak sem volt könnyű a havi nettó 150 körüliből félretenni a másik 20-at, de őt hagyjuk, nem közéleti szereplő, megoldotta, és punktum. Remélem mindenkinek tiszta és világos az el(?!)számolás!

Az csak ballibsi pitiáner akadékoskodás, hogy a házat már októberben megvette, meg aztán valamiből fel is újította (én is tudok falat meszelni, biztos mindent maga csinált), és hogy decemberre a sezlony alól kigurult még valahogy 1,7 milla kp is, de ez mind nem számít.

A lényeg, hogy igenis összejöhetett az a 40 milla. Igen megcsináltuk! (Ezt ki is mondta legutóbb, meg mi is lett vele? Mindegy...)

Ennél ékesszólóbb, átgondoltabb, alaposabb bizonyítékot el sem lehet képzelni arra, hogy igenis meg lehet élni abból a havi 47 rugóból! És milyen jól!

Ennyi sok milla után az lenne a minimum, ha Marcikát, ezt a tavaly is igazat mondó, azt alaposan bizonyító, szorgalmas szent embert, legalább a Millások megkövetnék és örökös tiszteletbeli elnöküknek választanák.

Hát nem, hát de…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr435076186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása