2013.05.27.
19:29

Írta: Arth_ur

Követeljük a medvehagyma betiltását!

A magyar mezőgazdaság megrontója a medvehagyma. Nem elég, hogy Soprontól a Háromszékig az ősi magyar erdők csendjét verik fel az ordas medvehagyma-gyűjtők, de figyelembe véve az elmúlt évek rohamosan növekvő medvehagyma-fogyasztását, előre látható hogy Magyarországon 2068-ra szántóföldjeinken már az ország kenyere sem fog megteremni! Mert nem jut majd elég föld a monokultúrában termesztett medvehagyma mellett. Az Országgyűlés védőszárnyai alatt tevékenykedő Medvehagyma-Kerekasztaltól származik a biztos információ, hogy a Monsanto-Pioneer-Syngenta-Dow-stb. globálszindikalista multiharamia szövetség monopolista kezét a medvehagyma-termesztésre rátéve, kisemmizni készül a magyar földön magyar búzát termesztő magyar parasztot családi gazdálkodót. Nem engedhetünk a medvehagyma-multik gyarmatosító tevékenységének!

Senki nem bizonyította a medvehagyma 100%-os ártalmatlanságát az emberi egészségre! Tudjuk jól, hogy ha libatöméskor a kukoricát medvehagymába csomagolva nyomják le a libák torkán, 92%-uk kegyetlen kínok között pusztul el! Ha a kutyákat medvehagyma diétára fogják, két héten belül 86%-uk depressziós lesz! Ugyanígy a macskák és a vadászgörények is, de azok 100%-ban! Történelmi dokumentumok támasztják alá, hogy akik a 18. században medvehagymát fogyasztottak, azok azóta mind meghaltak. Hol vannak hát azok a tudományos bizonyítékok, melyek hat generáción keresztül, 47 éves időtartamon át vizsgálták a kizárólag medvehagymával etetett patkányok, gőték, méhek és bálnák bélcsavarulatait??? Ugye, hogy sehol! Márpedig akkor tudományosan megalapozottan feltételezhető, hogy nem kizárható a veszély felmerülésének eshetősége. Tehát veszélyes! Egészségre ártalmas, és mindaddig annak kell tekinteni, amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják 100%-ig, minden szinten, tökéletes biztonsággal.

Ezzel a beláthatatlanul veszélyes méreggel akarja a balliberálcionista, offshore-ozó harácstőke bevégezni nemzetrontó összeesküvését a magyarság ellen! Vessenek ki 300%-os jövedéki adót, elektronikus útdíjat és tranzakciós illetéket is a medvehagymára! Szabad választást mindenkinek, tegyék kötelezővé a medvehagyma-tartalom fekete-sárga halálfejes jelölését az élelmiszereken!

Medvehagyma-mentes Magyarországot!

Jegyzetek:

1, A GMO-ellenző szervezetek adományforintok millióit fordítják a génnemesített növények elleni tiltakozásra, pedig ezek a növények soha senkinek nem okoztak semmilyen egészségkárosodást. Vádolják, gyanúsítják, megbélyegzik a GM növényeket, de kártétel, bizonyíték sehol az egész világon. De ezektől félünk.

2, A medvehagyma fogyasztása az elmúlt pár évben vált az egészségtudatos táplálkozás egyik divatjává, s a hozzá nem értésnek köszönhetően első áldozata már meghalt hazánkban, aki valószínűleg az erősen mérgező gyöngyvirág levelét is közé szedte. Ettől függetlenül bárki árulhatja a piacokon, se ellenőrzés, se biztonsági garanciák nincsenek. De ettől nem félünk, mert a „csak természetesen, csak egészségesen” divat része.

3, Szeretem a medvehagymát, nő is a kertemben, esszük is, és tudom, hogy az én felelősségem, hogy ne keverjem a gyöngyvirággal. És nem szeretném, ha farizeus érveléssel bárki betiltaná, netán megpróbálna politikai kérdést csinálni abból, hogy szabad-e enni, vagy sem.

4, Viszont az emberi hülyeség sokszor kiveri nálam a biztosítékot. Még szerencse, hogy visszanyomható kisautomata van a fejemben, nem olvadó biztosíték…

Szólj hozzá!

Címkék: medvehagyma egészségtudatos GMO

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr585320988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása