2013.03.05.
19:23

Írta: Arth_ur

Édes drága Vityókám!

Te mi történt, a Zárpinak visszaütött a nyugger, vagy visszarúgott a nagyanyó, és ettől agyrázkódást kapott oszt azóta is szalajt, vagy mi a nyüves gebasz van? Ugyan szóljál már azoknak píárguruidnak, hogy rossz oldalon ütötték fel a lexikont! Már megint elkúrták, nem kicsit, nagyon!. A miniszterelnöknél kellett volna, nem Mikes Kelemennél! Hát mi a jószagú, cafrangos búbánatot levelezel má’ megint velem? Nem mondom, ha száműzetésben lennél a török szultánnál, akkor még oldalhelyes is lenne dolog, meg örülnének is sokan…, hogy végre hírt hallanak felőled… úgy a messzi távolból.

Na de itt, most, minek dűtesz ki az ablakon má’ megint vagy 800 millát? A múltkor is kihagyintottál ugyanennyit, több körben is, azzal a nemtelen inzultációval, vagy mi rossebnek is neveztétek el, oszt a lusta disznajai meg izélték visszaküldeni az ingyentotót. Há’ most meg el se fogják olvasni! Pont úgy, mint én. Mer’ minek. Hozzánk is küldtél ötöt. A gyerök az elsőt kibontotta (azt is kár vót), az asszony még reménykedett, hogy neki tán csak írtál valami kedvesebbet, de nem. Hát mi többiek már hagytuk a fenébe. Nem zsizseg annyi fidesz izé finesz a Kubatovék okos kis buksijában, hogy egy portára elég egyet küldeni???

Jó, mongyuk azt is felesleges, mer’ itt vidéken nekünk ugyan mindegy. Ha az egyik zsebből átrakjuk a másikba a zálogcédulát, attól a nagyi karikagyűrűjét még nem fogjuk visszaváltani a zaciból. Akkor meg ki nem sz@rja le, hogy mit varázsoltok odafenn, az adósság attól még marad a nyakunkon.

Te hány kört is leveleztél már énvelem, mióta a „zelmúltnyólcév” helyett már elmúlt három év van? Nem is tudom, de egy combosabb egyetem költségvetési lukait már biztosan be lehetett volna fódozni vele. Tudom, hogy a Laját, meg a Zsoltit nem akartad megalázni azzal, hogy ilyen alamizsnát löksz oda nekik, ők rendes nagy közbeszerzésekhez vannak szokva, de azér’ a kreatívok csak találhattak vóna (Vona? No azt nem!) valami ügyesebb megoldást ennek a pénznek az elszórására. Ha a pápista papoknak adod, tartsanak belőle engesztelő istentiszteletet, hogy a Fletó elleni karaktergyilkosság miatt ne kárhozzon el a lelked, biz’isten még az is hasznosabb lett volna! Vagy ha átküldöd a Sanyinak! Ott van a hiper-szuper tehenészete, tolt volna belőle iskolatejet pár szabolcsi, borsodi suliba azoknak a purdéknak, akik járnak iskolába, az meg tényleg hasznos lett volna. 

Figyu, nekem több levelet már ne küldjél! Oldjuk meg okosba: ha üzenni akarsz, írj ide a blogra, én meg ígérem, ugyanúgy kidobom olvasatlanul, mintha papíron jött volna. Mindenkinek megvan, amit akar és még spóroltunk is!

Gyurikát is csókoltatom, mond meg neki, hogy ne féljen az új helyén! Ott sem lesz alkalmatlanabb, mint miniszternek volt, csak egy kicsit másképp. Vigyázz az alaptörvényre, mer’ néhány dilettáns mindig piszkutálni akarja, aztán még elcseszik azt a gyönyörűséget! Meg az egészségedre is, hogy jó erőben legyél jövő tavaszra, mer’ különben nem fogod bírni a rettegést, hogy végül lapátra kerülsz, vagy mégis sikerül megmenteni a hatalmat magadnak meg a csókosaidnak.

Hát pálinkás jóccakát Vityókám, legalább addig, amíg az EU egy tockossal, sallerral el nem intézi a pálinkatörvényt!

Szólj hozzá!

Címkék: nemzeti konzultáció Matolcsy Vityó Fletó

A bejegyzés trackback címe:

https://arthuragyal.blog.hu/api/trackback/id/tr985118539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása